single-image

Besök ett spa

Att bryta vardagslunken med att åka på spa kan vara så värdefullt. När höstmörkret har gjort sitt intrång, lövens vackra färger går i fyra nyanser av brunt, den fuktiga luften får håret att frissa sig och solstrålarnas frånvaro gör huden glåmigare än glåmigast – ja, då är det verkligen ett bra tillfälle att packa väskan och bege sig till ett spa. Din hud, ditt hår och ditt sinne kommer att tacka dig. För att inte tala om dina energidepåer som kommer vara fulladdade och redo för mera… höst. 

 

Ta en långlunch 

Spa finns i många olika varianter, små och stora, dagspa och hotellspa. Om man inte har så mycket tid kan en timme på ett dagspa ändå göra mycket för energinivån. Många glömmer bort denna möjlighet, men egentligen är det ju så enkelt. Om man har möjlighet, ta en långlunch och svänga förbi för en timmes behandling på ett dagspa. Många gånger kan man ju även äta något på spa:t, så slipper man oroa sig för att inte hinna det på lunchen. Sen kan man glatt gå därifrån med nymasserade och avslappnade axlar eller ett fräscht ansikte efter en ansiktsbehandling med peeling. 

 

 

Eller en weekend

Har man mer tid över i kalendern än för en långlunch kan man lyxa till det med en lite längre spavistelse. Kanske en hel eftermiddag? Eller kanske ta in på ett spahotell och stanna en natt eller två. Åkerblads är ett hotell i Tällberg med spa. Ofta går det ju faktiskt att flytta på saker i kalendern till förmån för att satsa på sig själv, för att få känna att man unnar sig och laddar batterierna. Det tjänar man på i längden eftersom man då kommer ha mer energi och ork. Och de sakerna man flyttade på i kalendern kommer istället att gå snabbare att utföra efter en energiboost på spa.