Betonghåltagning på projekt i Stockholm

14 april 2021
jonas olsson

Det kan vara lätt hänt att du tänker att hål i betong gör man väl direkt, om man vill ha det. Men även om det rör sig om en nybyggnation så kan det hända att man väljer att ta hål i betongen, istället för att formgjuta alla detaljer med en gång. Det kan röra sig om en rördragning, där det krävs mycket små hål. Eller så kan det bli ett pilligt arbete att se till att alla hål finns på plats redan i formen.

Det kan även vara så att man ändrar sig under resans gång och bestämmer sig för att ta upp fler hål i betongen än vad man hade tänkt. Men vad anledningen än är så finns det alltid en möjlighet att göra hål i betongkonstruktioner även efter att gjutningen är klar.

 

Stora och små projekt

Den som arbetar med betonghåltagning i Stockholm är troligen den som får åka på flest olika projekt under sin yrkesverksamma tid. För i en huvudstad som Stockholm finns det många företag och även många andra verksamheter som inte finns någon annanstans. Därför kan personal på företag som http://www.xn--betonghltagningstockholm-mcc.nu/ få nöjet att besöka nöjesfält, bankkontor, välkända byggnader och allt annat mellan himmel och jord.  

 

 

Hål för en altandörr

När man arbetar med betonghåltagning så kan det vara hål av alla möjliga former och storlekar som görs. Det kan handla om ett rör som ska dras, en ventil som ska monteras, en värmepump som ska installeras eller en större håltagning för fönster och dörrar i fasaden. För dig som håltagare innebär det en arbetsdag som är full av variationer och överraskningar. Du vet aldrig i förväg var du ska hamna eller vad du ska göra där.

Men när du kommer till kunden så är det viktigt att du inte bara gör projektet utan att påtala förbättringar. 

Fler nyheter