Bygg en hållbar profil med små steg

06 januari 2020
Mikael Barani
Bygg en hållbar profil med små steg

Det är oftast de små sakerna i vår vardag som skapar den stora trevnaden. Vi människor tenderar att leta efter de stora smällarna, men många gånger är det de små detaljerna som skapar de bestående känslorna.

Som att sitta ute i skogen tillsammans med familjen och ta en kopp värmande i vintervädret. De samtal och händelser som uppstår då lever ofta med oss länge och blir till viktiga pusselbitar för hur vi mår i vår vardag.
Vi hänger upp våra liv på stora förändringar, som ska svepa med oss från tristess, men sanningen är kanske den att det är de små stegen som långsamt för oss mot våra mål.

Det är därför som det är så viktigt att hela tiden våga utmana sig själv. Det behöver inte vara något stort som sagt, men små ”knuffar” som förflyttar bekvämlighetens gränser framåt.
På så sätt bygger vi också en hållbarhet på sikt – ett beteende som kontinuerligt kultiveras i oss blir också ett beteende som med tiden blir en del av vår karaktär.
Eller som man brukar säga: ”Varje odyssé börjar med ett enda steg.”

Detta gäller också om du har ett företag som behöver ta ett nytt steg i utvecklingen. Ofta är det de små ändringarna av rutiner som leder oss framåt. 
Visst kan det ibland vara nödvändigt med drastiska grepp, men frågan är om dessa inte hade kunnat undvikas tidigare i leder genom små förbättringar.

Till exempel ska inte en sådan sak som det rent ytliga underskattas. Letar du efter profilkläder i Stockholm så kan du nu inte bara få dem i hög kvalitet utan även med ett gott samvete. FF Profilreklam AB har ett brett sortiment som är tillverkade av återvunnet material under förhållanden som är garanterat fria från barnarbete.
Genom att handla härifrån bidrar du till att ta små steg mot långsiktig förbättring.

Fler nyheter