Byggmoduler när du behöver mer yta

21 juli 2020
Jenny Olsson

När man får ett plötsligt renoveringsbehov på grund av till exempel vattenskada kan det sätta käppar i hjulen. Oavsett om man är ett företag eller en skola behöver man lösa problemet snabbt med att ordna nya lokaler. Förr användes baracker som ställdes upp på skolgården till exempel. Dessa var ofta väldigt enkelt utförda och inte speciellt anpassade för ändamålet. Men idag finns det helt andra lösningar på marknaden. Idag finns komfortabla byggmoduler som är anpassade för behovet och verksamheten. 

PCS Modulsystem AB är ett företag som tillverkar bekväma och kvalitativa byggmoduler som är flyttbara. De tillverkar moduler för såväl myndigheter och landsting som kommuner och privata entreprenörer.

Med deras flyttbara moduler får de en snabb och krångelfri lösning och kan samtidigt hyra dem så länge de har behov av det. Företagsnamnet PCS som står för Portable Construction System är deras eget portabla modulsystem som de designat.

I över tjugo år har de tillverkat flyttbara moduler vilket gör att de verkligen kan sin sak. Här hjälper de kunderna hela vägen och ger kunderna en totallösning, från projektering och konstruktion till produktion och montering. De erbjuder såväl modulbyggda paviljonger och flervåningsbyggnader av hög kvalitet. Företaget är alltid måna om att lämna ett kvalitativt jobb med nöjda kunder. 

Det som är så bra med dessa moduler är att när man inte längre har behov av dem så hämtar företaget upp dem och återställer marken. Genom att anlita företaget och hyra byggmodulerna av dem får man en snabb lösning utan att man som kund behöver engagera sig mer än i beställningen och när modulerna sedan ska hämtas. Det här är ett smart och kostnadseffektivt sätt att skapa sig extra lokaler så länge man är behov av det. När du som kund har behov av en tillfällig lokal, kontakta företaget som har lång erfarenhet och alltid eftersträvar hög kundnöjdhet, http://www.pcsmodulsystem.se/moduler/byggmoduler-tillverkning/

Fler nyheter