En långvarig trygghet med Iloq i Kumla

31 januari 2021
patrick pettersson

Iloq i kumla kan erbjuda den trygghet ni behöver. Iloq ger er chansen att slippa tänka på nycklar och slippa ansvaret det innebär. Med Iloq öppnar man dörren med hjälp av en bricka som man blippar. Denna lilla bricka agerar nyckel men är trots det helt möjlig att göra obrukbar. 

Med hjälp av en dator styr man systemet. Man kan hur många gånger man önskar ny- och avinstallera en och samma bricka. Detta gör även att det är helt omöjligt för någon utomstående att kopiera nyckeln. Elektroniska nycklar är en trygghet på många plan.

 

Omfattande säkerhetssystem

När man köper iloq har man även möjlighet till ett helt säkerhetssystem, till exempel kameraövervakning som ger möjlighet att se vem som rör sig kring din byggnad. Rörelsesensor kring dörren känner av människor. Inbrottslarm som larmar om någon försöker bryta sig in. Larmet kan gå till fler nummer än ett.

Tack vare dessa saker drar sig inbrottstjuvar från att begå inbrott. Ägaren till systemet kan ställa in många olika saker, till exempel så kan de se när folk går ut och in. De kan även se vem som gör det. Man kan även ställa in dörren så den är olåst de timmar man önskar. 

 

 

Iloq för alla lokaler

Vare sig det är till huset, lägenheten, kontoret, företag eller något annat passar Iloq in. Det kan vara lägenheter där många olika människor vistas i de allmänna utrymmena, men också till porten, tvättstugan och andra ställen som är för alla. Gör som många andra, köp Iloq och få det installerat av ett professionellt företag. Du kommer inte ångra dig.

Iloq är en trygghet både för ägare och personal, som slipper ansvaret som nyckeln bär med sig. Dessutom minskas risken för inbrott rejält. Eftersom att det inte går att kopiera nyckeln är det även en trygghet om ni har någon slarvig praktikant på plats.

Fler nyheter