single-image

En släpvagn full med det förflutna – på väg mot framtiden

Vägarna väntar på oss och hälsar att de kan ta oss dit våra drömmar tar sikte. Att bila genom Europa är en underbar upplevelse som tillåter utflykter till alla de där små ställena som du inte riktigt når annars. När bilen rullar in i en spansk småstad eller österrikisk by i Alperna så känns livet lätt sådär magiskt och smått otroligt. Som om att du har hittat en oas mitt i en helt kartlagd värld.
Plötsligt är det som om att du är en av de där upptäckarna som för inte alltför länge sedan utforska jordens alla hörn.

Ibland kan det hela sluta i att du faktiskt blir lite förälskad i den upptäckt som du just har gjort. Vem har inte suttit på nätet någon gång och tittat på en sajt där man kan köpa en villa i en insomnad italiensk landsbygdsort – för en spottstyver. Någonstans inom många av oss finns den där drömmen om att våga ta steget och utforska det okända, i ett land som känns exotiskt.

Få vågar dock ta steget, även om de kanske känner sig manade. Det är ofta en stor apparat att flytta till ett nytt land, kanske framför allt mentalt. Vågar man släppa taget om allt det där som man är uppväxt med?
Tar man sig över denna mentala tröskel så inser man att detta första steg ofta är det största.

Ofta kan det visa sig vara skönt att faktiskt flytta. Man slänger gammal bråte som man har släpat med sig från bostad till bostad – allt får ju nämligen inte plats i släpvagnen från Mohlins Trailers: https://mohlintrailers.vpsite.se/.
Det kan bli en befriande handling – att bara göra sig av med det det som har tagits med på rutin, utan att det egentligen längre fyller någon funktion.

Istället blir din flytt en nystart i en ny del av världen. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.