Ge dig själv mer tid

25 november 2019
Mikael Barani
Ge dig själv mer tid

Hur kan man hitta lugnet i sin tillvaro? Det är en fråga som gäckar de allra flesta av oss. 
Med allt som pågår i våra liv, alla delar som ska upprätthållas och balanseras, så är det ibland svårt att få saker att faktiskt fungera.

Lösningarna är lika många till antalet som det finns individer. Men ett sätt som nog fungerar för de flesta av oss är att börja skära ned på saker i livet som tar energi från oss.
I dessa tider då vi mer eller mindre är konstant stimulerade – framför allt genom våra mobiltelefoner – är minimalism en nästan upprorisk handling mot samtiden. 
Men ekvationen är egentligen väldigt enkel: Vill du har mer tid, se då till att ta bort allt som stjäl din tid.

Det är lite tidigt att säga att det är ett mönster, men ändå så går det att skönja en liten tendens till att folk flyttar från större till mindre. Ett hus tar helt enkelt väldigt mycket tid i anspråk. Flera är väl de förhållanden som gått i kras på grund av att man har tagit på sig för mycket?

Ibland är det bäst att erkänna att drömmen om villa, vovve och Volvo kanske inte behöver innefatta samtliga beståndsdelar. I varje fall inte om den leder till att livet blir till en mardröm.

Den som har tänkt om angående sin bostadssituation, och nu siktar på att göra en flytt i Stockholm, kan känna sig stärkt i sitt beslut. Det är ofta bökigt att flytta från större till mindre, då en hel del grejer helt enkelt inte får plats längre.
Men med hjälp av Flyttfabriken så kan i varje fall själva transporten av det som får följa med bli enklare.

Förhoppningsvis kommer ditt beslut att detta till att du får mer tid för det som du verkligen bryr dig om.

Fler nyheter