single-image

Inred barnrummet med en lampa från Ferm Living

Håller du på att inreda ett barnrum? Kanske väntar du barn just nu, och passar på att göra iordning inför barnets ankomst? Barnet kommer förstås inte bry sig om hur rummet ser ut till en början. Men det kan förstås ändå vara roligt att göra det lite mysigt i rummet. Om man lägger till några fina inredningsdetaljer efter att möblerna är på plats så gör det mycket med känslan i rummet. 

Inredning kan vara ganska dyrt, men ett bra tips är att köpa begagnat. Har man tur och tålamod kan man hitta det mesta begagnat, men annars kan man blanda nytt och gammalt. Kanske vill man lyxa till det lite med just detaljerna, så att man får den stil man vill ha.

 

 

Glöm inte belysning när du inreder

Belysning är något som är viktigt i ett rum. Nog för att det kanske inte är viktigt på samma sätt i ett barnrum som på exempelvis ett kontor, men man vill ju ändå ha lite ljus i rummet så att man kan se något när man är där inne. Att behöva leta efter grejer i byrålådor när man knappt har något ljus är inte roligt. Glöm därför inte att ha takbelysning som sprider bra ljus i hela rummet. 

Samtidigt som takbelysningen är viktig så kan man också vilja ha lite mysbelysning i rummet. Till det kan vägglampor funka bra. Då kan man välja att släcka taklampan när den inte behövs, och istället enbart ha väggbelysningen tänd.En ferm living lampa kan bli en supermysig inredningsdetalj i ett barnrum. Ferm Living är ett varumärke som har många olika lampor, men bland annat har de vägglampor i form av utskurna figurer. Det blir liksom dekoration och belysning i ett. Till exempel finns de i formen av moln, luftballong och olika djur. Perfekt för ett barnrum. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.