Kolla läget på fullservicevarv i Stockholm

02 maj 2022
jonas olsson

editorial

Är din båt i lite sämre skick än den brukar? Behöver den rentav lagas? Lämna då in den på ett fullservicevarv i Stockholm och se till att den får en total renovering.

Är båten din käraste ägodel, kanske du vill byta upp dig till en senare modell istället. Har du råd och lust att satsa en slant finns det mycket fint att köpa. Det finns också en uppsjö av tillbehör som du kan köpa i butiken på fullservicevarvet.

Besiktning och service i proffsklass

Om din båt behöver besiktning och sedvanlig service, gör varvets skickliga tekniker detta. Det innebär en uppdatering av mjukvara, koll av genomföringar och kablar, med mera. Du får protokoll på vad som är gjort och vet att din båt håller måttet ett bra tag till.

Du vill ju kunna känna dig säker på båtens prestanda när du ger dig ut på vattnet. Funderar du på att åka utomlands med båten, kan du ansluta dig till Volvo penta action service, som är en suverän tjänst för telefonsupport om du får motorkrångel till sjöss. Fullservicevarv i Stockholm har mycket att erbjuda, så bara gör ett besök och upplev miljön.

 

Fullservicevarv Stockholm

 

Tillbehör och presenter

Har du båtintresserade vänner, finns det mycket att köpa som present i fullservicevarvets butik. Förmodligen hittar du väldigt mycket som du själv vill ha också. Det är ju så, när man ser vad som finns, ser man vad man behöver komplettera med.

Du kan köpa båtar, båtmotorer och en vattenskoter, så du behöver inte begränsa dig till en enda sak. Det kan vara roligt att i alla fall gå omkring och bli inspirerad, och så kan du lägga till en hel del på din önskelista. Man kan lätt tillbringa en hel dag på ett fullservicevarv, för det finns allt möjligt, från reparationsobjekt till helt nya båtar, och det är full verksamhet överallt.

Fler nyheter