Kontorsstädning att skryta om

10 september 2019
patrick pettersson
Kontorsstädning att skryta om

Ett fint och städat kontor betyder glada och produktiva anställda. Riktigt så enkelt är det kanske inte, men en ren och fräsch kontorsmiljö är en viktig pusselbit för en fungerande verksamhet. Mellan möten, telefonsamtal och konferenser är det svårt att som chef hinna städa kontoret på egen hand. Då är det tur att det finns städfirmor som erbjuder komplett kontorsstädning! Lämna städningen åt proffsen och ägna dig istället åt det du är proffs på. 

 

 

Viktiga nycklar till en bra arbetsmiljö

 

Ett rent kontor är en arbetsmiljöfråga. Om det finns dammpartiklar i luften kan anställda med astma få andningssvårigheter och sjukanmälningarna kan skjuta i höjden. Ett smutsigt kök kan leda till att sjukdomar sprids och att anställda undviker att gå in där vilket försämrar deras arbetsmiljö. För att inte tala om att smutsiga toaletter kan leda till allt möjligt otrevligt. Städning är helt enkelt en viktig del i en bra och hygienisk arbetsmiljö. Dessutom är det viktigt att ha en fin och städad kontorsmiljö när framtida och nuvarande kunder eller klienter kommer på besök till kontoret. 

 

Att städa ett stort kontor är inte ett snabbt jobb. Toaletter behöver städas, allmänna ytor behöver dammsugas och dammtorkas och soptunnor behöver tömmas. Det kan vara svårt att hinna med det mellan kundmöten, pappersarbete och allt annat som måste bockas av under en arbetsdag. 

 

Städhjälp för ett snyggt kontor

 

Som företagare kan det vara klokt att inleda ett samarbete med en städfirma. Man kan välja att ha städhjälp dagligen, ett par gånger i veckan eller mer sporadiskt. Oavsett vad som passar en själv är det ofta billigare och betydligt mer smidigt att skapa ett löpande avtal och låta städningen ske som av sig själv. En städfirma som utför kontorsstädning i stockholm är Stockholms Allstäd. De har stor kompetens och erbjuder städning med stor flexibilitet anpassad efter varje kontors behov och önskemål.

Fler nyheter