LED strip kan vara en del av julpyntet

07 december 2021
Cecilia Olsson

editorial

Nu är vi inne i en månad då de allra flesta lyser upp insidan och utsidan av sina hem med vacker och stämningsfull belysning. Det finns otroligt många olika ljuskällor som kan användas till att lysa upp i mörkret och skapa en mysig atmosfär i hemmet. Det går dock väldigt mycket energi till alla lampor, slingor och dylikt som lyser många timmar per dygn. Därför kan det vara väldigt bra att använda sig av LED belysning. 

LED är ett energisnålt val 

LED belysning drar mindre energi jämfört med ”vanliga” lampor vilket gör att de både är bättre för hushållsekonomin men även för miljön. En annan stor fördel med LED är att sådan belysning har väldigt lång livslängd, vilket gör att man kan ha glädje av belysningen i väldigt många år utan att behöva byta ut en enda lampa. Det finns helt enkelt mycket att vinna på att välja LED. 

image

LED strips kan användas på oändligt många sätt

LED strips är belysning som man enkelt kan fästa på släta ytor tack vare den tejp som sitter på baksidan av stripen. De kommer dessutom i många olika färger och använder man sig av RGB LED strip så kan man också växla mellan olika färger på en och samma strip. Det gör att LED strips passar väldigt bra att använda för att belysa hemmet i juletider, men de passar såklart övriga tider på året också. 

Handla LED strips till hela hemmet online

Hos ledmegastore.se hittar man ett brett utbud av LED belysning, däribland väldigt många olika LED strips. Det går att välja bland olika färger, längder, antalet dioder, strips för inomhusbruk, strips för utomhusbruk med mera. Det går helt enkelt att hitta LED strips för i princip alla behov och tillfällen. Med LED strip kan man dekorera hemmet med belysning som passar att sitta uppe året runt, om man så vill.

Fler nyheter