Ombonad och mysig övernattning

02 april 2020
william eriksson
Ombonad och mysig övernattning

Oavsett om det är hemester eller en längre resa – hotellövernattning är alltid välkommet! Att komma iväg och bo någon annanstans är guld värt. Det spelar ingen roll man söker hotell i Ekerö eller om man åker längre bort. Att mötas av ett vänligt leende i receptionen, få tillgång till sitt rum och vid läggdags få krypa ner i en bäddad säng,  är en lisa för själen. När man får komma bort ifrån sin vardag och bara få vara, varva ner och njuta är det en semester i sig. Kanske är det en resa med jobbet som gör hotellet till din tillfälliga bostad? Ett litet familjärt hotell, där den personliga servicen är a och o, vill man gärna återvända till många gånger om.

 

Morgonstund har guld i mund

Efter en god natts sömn väntar en härlig kontinental frukost. Att få slå sig ner vid ett bord och välja sina frukostfavoriter som står klara är en skön frukostlyx oavsett om det är vardag eller helg. Det mysiga i att få ta sig den där lilla extra tiden och bara få njuta av kaffedoften och smaken av frukosten, att bara vara i nuet just här och nu. Kanske bläddra i en morgontidning och ta del av både lokala och globala händelser.  Det blir som en liten morgonmeditation där man stannar upp en liten stund och bara landar innan resten av dagen tar vid.

 

 

Personalen har bra tips

Som gäst på hotellet kan man alltid fråga personalen i receptionen om utflyktsförslag och andra tips i närheten. Kanske vill man ha tips om var bästa löprundan finns, eller vilken som är den bästa middagsrestaurangen. Personalen har en guldgruva av tips och förslag som passar hotellets olika gäster. Receptionisterna är också behjälpliga att boka taxi eller ta reda på kollektivtrafikens avgångar. Välkommen till en angenäm vistelse, på ett hotell.

Fler nyheter