Öppna upp mot trädgården med en dubbel altandörr

24 februari 2021
william eriksson

När du bygger ny altan eller kanske ett soldäck ute i trädgården vill du att det ska vara enkelt och smidigt att komma ut. Öppna upp ordentligt med en snygg, dubbel altandörr. Kanske har ni haft en klassisk, enkel altandörr men vill öppna upp ytterligare mot trädgården. 

Släpp in känslan av grönska och kom närmare odlingar och rabatter. Då är det ett snyggt och enkelt trick att köpa en altandörr dubbel. Att öppna upp åt båda hållen, att ställa upp dörrarna och placera varsin blomsterurna intill. Det blir så betydligt mycket mer inbjudande och herrgårdslikt.

Möblera hela altanen som ett eget rum 

Så fort du investerat i och installerat din nya altandörr kan du börja möblera om på hela altanen. För den nya dörren skapar en helt ny känsla och du vill givetvis möta upp den med lika maffig och inbjudande inredning på hela ytan. Hur planerar du ytan som helhet? 

Skapar du rum i rummet, dvs att du har olika områden för olika ändamål på altanen? Går du ut genom altandörren åt höger så kommer du kanske till relaxen där det är loungemöbler och soffhäng. Här relaxar ni med en drink eller kaffe. Åt andra hållet har ni istället matplatsen där det är dukat med bord och stolar för många. Givetvis står grillen nära och här har ni solsegel över bordet för att inte störas av stekande sol medan ni äter middag.

Stor förändring tack vare en ny altandörr

Betänk så mycket en ny, dubbel altandörr kan göra för hela uteplatsen, för ert sätt att leva och underhålla gäster hemma. Plötsligt blir hela livet lyxigare, trädgården blir mer tillgänglig och altanen blir bättre utnyttjad. Har ni beställt er nya altandörr än? Om inte så är det bara att hoppa in på internet, göra ert val och lägga en order bums.

Fler nyheter