Personalvård de luxe

01 mars 2020
Lily Hansen
Personalvård de luxe

Har du någonsin hört talas om en arbetsplats där de anställda älskar automatkaffet? Det är bra mycket vanligare att få höra gnäll och kommentarer om att det bara är för gästerna, medan personalen brygger eget i en vanlig bryggare. Hur är det på just din arbetsplats? Och varför är det så ofta så … självklart en kostnadsfråga, men varför? Om vi vårdar och tar hand om våra anställda så de trivs, då mår de bättre, talar bättre om sitt arbete, jobbar mer effektivt och stannar längre. Med andra ord, en riktigt grym kaffemaskin kan göra underverk för hela företaget. Vilken böna maler ni?

 

En djungel av leverantörer

Som med det allra mesta finns det en oändlig uppsjö av leverantörer av kaffemaskiner för uthyrning. Snälla – gå inte enbart på pris. Vilket sortiment finns i maskinen, erbjuder den till exempel nymalda bönor, har den cappuccino och espresso? Vad kan den mer? Enkel display? Hållbar? Hellre några få riktigt bra drycker att välja mellan, än allt för många där ingen blir bra. Varför inte göra en liten omröstning. Vilka drycker behöver ni faktiskt ha? Och vad önskas som variation – vilka påstéer ska ni ha och vilken frukt? Lyxar ni med äkta mjölk eller duttar bara med “vitt”?

 

 

Välj en leverantör med omtanke

En riktigt bra leverantör ser till att uppfylla era önskemål. Googla gärna. Är ni till exempel på jakt efter kaffemaskiner uthyrning i Örebro så testa dessa. Det är en leverantör som har riktigt fina maskiner och som lovar att lösa era behov, så bestäm vad ni vill ha och hyr för en bättre arbetsmiljö, ett gladare och positivare klimat och god kaffedoft i fikarummet. Önskar ni även tillbehör till kaffet eller fler smaker av gott te, så löser de garanterat detta också. Iskaffe, latte, läsk, frukt och kolsyrat vatten – vilka bönor väljer ni förresten på ert företag?

Fler nyheter