Samla dina lån

12 februari 2020
jonas olsson
Samla dina lån

Det är lätt att dra på sig många lån och krediter genom åren. Men det kan vara svårt att hålla reda på alla fakturor, som ibland också har olika betalningsdatum. Vip banks ger möjligheten att samla alla lån och krediter så att man endast har en faktura att betala per månad. Mindre att hålla reda på betyder mindre tid och energi på att betala räkningar och mindre risk att man missar något, med tillhörande påminnelseavgifter eller ännu värre.

 

Färre och billigare

Om man väljer att samla sina lån så är det inte bara enklare att hålla reda på utan det kan även bli rejält mycket billigare i månaden. Det blir endast en faktura-avgift och dessutom brukar man kunna sänka räntan avsevärt när man samlar sina lån hos en långivare. Väljer man dessutom en tjänst som samlar flera långivare, som ger erbjudanden till alla som söker, så kan man välja och vraka bland räntor och återbetalningstider för att hitta den som passar bäst. Enkelt och snabbt istället för att skriva och söka lån hos flera och ändå inte veta om man fått det bästa erbjudandet och valt rätt.

 

 

Fördelen med flera erbjudanden

Att välja en tjänst som skickar förfrågan till ett flertal långivare innebär inte enbart att man kan känna sig säkrare på att man fått ett riktigt bra erbjudande utan det innebär också att det endast tas en kreditupplysning per ansökan. Så med en kreditupplysning kan kanske 30-40 långivare se ansökan och fatta ett beslut. Eftersom flera kreditupplysningar höjer de räntor som långivarna vill ha, och kanske till och med innebär att man inte får lån, så är det mycket man tjänar på att istället använda den här typen av samlingstjänster. När man valt ett erbjudande så försvinner de andra, så alla långivare vet att även fast fler erbjuder lån så kan låntagaren endast välja ett.

Fler nyheter