Smp för ett synligt hårfäste

27 april 2021
william eriksson

Det är modernt att raka av sig håret, och många män tycker det är skönt att slippa ha hår på huvudet. Men då är ju hårsäckarna aktiva, och håret växer snabbt ut igen. För den som inte alls har något hår kan det kännas obehagligt och kalt, och man vill gärna att hårfästet ska synas och att man ska se ungdomligare ut.

Det finns en metod där man pigmenterar hårsäckarna på huvudet och då ser det ut som ett naturligt hårfäste och som om håret snart växer ut igen. Man lurar ögat, och metoden heter Smp som betyder Scalp Micropigmentation. Metoden har funnits ett tag, men har nu ökat i popularitet och den utförs professionellt av skickliga experter på https://www.aesthetic-smp.com/sv/.

 

Hjälp även för tunnhåriga

Det är en slags 3D-effekt man får när man använder Smp och det är en perfekt metod även om man är tunnhårig. Med en liten nål sätter man in högklassig färg i små prickar på hårbotten, där det inte finns hår, och då pigmenteras mellanrummen mellan dina glesa hårstrån så att håret ser naturligt fylligare ut.

Den utseendeförändring man får med Smp kan betyda att man ser tio år yngre ut. Även kvinnor kan bli hjälpta med Smp om de är tunnhåriga, och då har man sitt eget hår kvar till största del, men det ser betydligt kraftigare ut när det ser ut som små, naturliga hår i hårbotten.

 

Höga tinningar försvinner

Det ser också föråldrande ut när hårfästet i tinningarna kryper uppåt. För den som inte har hår alls kan Smp göra att små, korta hårstrån simuleras och man får ett nytt, lägre hårfäste utan att det kryper upp vid sidan av luggen. Är du mån om ditt utseende och vill ha en ungdomligare look, kan Scalp Micropigmentation vara precis den estetiska metod du behöver. Ta kontakt med verkliga proffs på Smp.

Fler nyheter