Storage i Uppsala erbjuder smidig magasinering vid flytt

12 mars 2021
Cecilia Olsson

Det är inte alla gånger en flytt går så smidigt som man kanske hade önskat sig. Ibland kan det nämligen falla sig så oturligt att datumet för flytten ligger långt tidigare än datumet då man får tillträde till den nya bostaden. Det kan ställa till stora bekymmer, men som tur är finns en enkel lösning på problemet, nämligen magasinering. Magasinering kan även vara ett bra alternativ om man planerar att flytta utomlands under en begränsad period eller bara på prov. Genom att magasinera sitt bohag under tiden behöver flytten inte bli lika definitiv. 

Gör flytten så lättsam som möjligt

En flytt är ett relativt stort projekt som kräver en del organisering och en hel del bärande av saker. Det enklaste är att anlita en flyttfirma som kan hjälpa till med det man själv inte vill, orkar eller klarar av. Det är dock inte alltid man har samma inflyttningsdatum som utflyttningsdatum, då kan en smidig lösning vara att flytta hela bohaget till ett magasin fram till den dagen man får tillträde till sin nya bostad. 

En utlandsflytt är något som kan kännas lockande för många, men att flytta till ett annat land kan också innebära en väldigt stor förändring som kommer med stora utmaningar. Därför kan det kännas tryggt att först prova på det under en begränsad period för att se hur allt känns. Även vid dessa tillfällen är magasinering en enkel lösning som gör att man har alla sina saker kvar om man vill återvända hem, eller så kan man sända efter dem när man vet säkert att man hittat sin nya hemort.

Förvara bohaget på en trygg plats

Bor man i Uppland så kan det vara smidigt att använda sig av Storage i Uppsala. Där har bland annat Flyttharry ett magasin som man kan lagra saker i under kort eller lång tid. Magasinet har värme, är larmat samt försäkrat. Flyttharry erbjuder dessutom flyttjänster och kan hjälpa till att flytta bohaget till och från magasinet. 

Fler nyheter