Synliga fasadskyltar i Göteborg och Malmö

04 oktober 2021
patrick pettersson

Att synas är viktigt för företag i Göteborg och Malmö. ”Syns man inte finns man inte” är en klassisk mening som återkommer i marknadsföringen. Vilket stämmer, men hur man väljer att synas är en annan sak. Givetvis beror det lite på vilket företag det gäller också. Alla företag varken vill eller kan lägga miljontals kronor på marknadsföring.

Hur man väljer att marknadsföra sig beror på vilken typ av företag man har. För en närbutik kan det räcka med en gatupratare. Stora världsomspännande företag kan sponsra stora event och har tv-reklam för att synas. Det gemensamma målet i marknadsföringen för alla företag är att visa att de finns.

 

 

Fasadskylten visar var företaget finns

Ibland kan det vara en fasadskylt som upplyser allmänheten om att företagets hem finns på denna adress. Tittar man sig omkring så ser man många Fasadskyltar i Göteborg. Återfinns det flera företag i byggnaden så kan man se flera olika företagsnamn på fasaden.   

Har man inte varit ute och tittat på fasadskyltar i Göteborg eller Malmö kanske man tror att de bara är stora och pompösa. Det fina med fasadskyltar är att man kan välja mellan många olika storlekar, från de små diskreta till de stora skyltarna.

Är man osäker på vilken typ av fasadskylt man är ute efter kan man alltid prata med firman. De har erfarenhet av alla möjliga sorters skyltar. Inga skyltar är för små eller för stora för firman. Skyltar finns i alla modeller och varianter. Det är variationen mellan skyltar som gör jobbet roligt och variationsrikt.

Nästa gång som du vandrar runt i Göteborg eller Malmö, titta då på husfasaderna. Låt dig fascineras av alla roliga former och modeller det finns av fasadskyltar. Det är lätt att hitta inspiration till företagets nya fasadskylt. Ser man en eller flera fasadskyltar man gillar, fota den och ta med som inspiration till mötet med skyltfirman. 

Fler nyheter