Vilka är Vero Moda?

16 november 2019
Lily Hansen
Vilka är Vero Moda?

Vero Moda är en butikskedja som har sitt ursprung i Danmark. Märket grundades år 1987 av Troels Holch Povlsen. Vero Moda inriktar sig själva främst mot dammode och är en del av Bestseller. Bestseller har varit igång sedan 1975 och har därför mycket erfarenhet inom klädbranschen. De har över 20 märken i deras concern och över 2700 affärer världen över. Utöver det så säljs Vero Moda kläder även i flera andra butiker och såklart även online. Idag är Vero Moda ett av de största märkena i Europa bland unga kvinnor. 

 

Vem gör de kläder åt?

Vero Moda inriktar sig som sagt främst mot unga kvinnor, men välkomnar såklart alla som känner att de identifierar sig med deras kläder. Vare sig du är en affärskvinna eller vill hitta kläder till skolan eller festen så kan du säkert hitta något bland Vero Modas kläder som passar dig. Behöver du en ny jacka eller en matchande väska så finns det också. Vero Moda vill att alla ska känna sig inkluderade oavsett kultur eller stil. Därför finns det ett brett utbud och stora möjligheter att variera. Klänning, byxa, jeans eller kjol? Hitta en mysig stickad vinterklänning, en snygg kappa och ett par boots. Eller ett par härliga, färgglada sommarshorts och en enkel t-shirt inför strandhänget. Oavsett tillfälle eller säsong kan du hitta dina kläder i Vero Modas sortiment. Vad gillar du?

Vero Moda och miljön

Vero Moda är som sagt en del av Bestseller. Bestseller jobbar mot en mer hållbar produktion. Ett sätt att göra ett mindre avtryck på miljön. De arbetar med att förbättra deras fabriker, arbetssätt, transport och allt som har med deras tillverkning att göra för att nå deras miljömål. De vet hur viktigt det är och att vår framtid hänger på att alla gör sin del. Därför vill de göra snabba förändringar redan nu.

Fler nyheter

31. oktober 2022

Allt om smashjärn